fredag 12 september 2014

TÄVLING! Vinn 20 nystan Josie i blandade färger!

Nu är det dags för en tävling igen. Vårt nya garn Josie har fått stor uppmärksamhet, vilket är jättekul för det är verkligen ett garn vi själva har fastnat extra mycket för med! Nystanen är så fina att man vill ha dem framme som prydnad :-)Tävlingens utförande blir på samma sätt som Tilda-tävlingen vi hade i våras: Vi vill att du stickar eller virkar (eller någon annan teknik) något kul där minst en färg av Josies tio färger ingår. Det kan vara en hel produkt eller en detalj  (kanten på en ärm t.ex.).

När du är klar mailar du in en bild på din produkt till oss på info@svartafaret.se med rubriken "Josie-tävling". Eller så kan du posta den till vår inbox på Facebook, med samma rubrik. Skriv även ditt för- och efternamn och adress i meddelandet.

Senast måndag 6 oktober 08.00 vill vi ha din bild. Svarta Fårets designavdelning utser en vinnare som får 20 nystan. Som en liten bonus läggs alla bilderna även den här gången ut på Facebook, tisdag 7 Oktober, i ett album som kommer att heta "Josie-tävling". Där kommer den bilden som får flest "gilla"  fram till fredag morgon, 10 oktober, klockan 08.00 även att få 20 nystan. Så var aktiv och dela/gilla albumet och be alla du känner vara med och rösta.

På hemsidan kan du se en färgöversikt. Josie 

Om du har några frågor, ställ dem här nedan på kommentarsfältet (observera att det tar ett litet tag innan du kan se dem). Svar ges också här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar