torsdag 12 juni 2014

TÄVLING, vinn 20 nystan Tilda i valfria färger!

Gillar du att sticka/virka eller utöva någon annan garnteknik och vill vara med att tävla om 20 nystan av vårt populära garn Tilda i valfria färger?!

För att vara med vill vi att du skapar någonting i minst 1 av av våra 4 nya multifärger, tar bild på det och mailar bilden till oss. Det finns inga restriktioner för storlek/antal nystan som skall användas och det går bra att blanda med andra färger i Tilda. Minst 1 multifärg måste vara med, är enda kravet.

Det skulle kunna vara glasunderlägg, väska, små accessoarer, sjal ....vilken är din bästa idé?

Du har fram till måndag 30 Juni klockan 13.00 på dig att maila in en bild till oss. Vinnaren, som får 20 nystan, utses av designavdelningen på Svarta Fåret

Som en liten bonus läggs alla bilderna ut på facebook, tisdag 1 Juli, i ett album som kommer att heta "Tilda Multi". Där kommer den bilden som får flest "gilla"  fram till fredag morgon 08.00 även att få ett hemligt pris. Så var aktiv och dela/gilla albumet och be alla du känner vara med och rösta.

Fredag 4 Juli presenteras vinnare och garn skickas. Det är därför viktigt att du skriver din adress samtidigt som du mailar bilden eftersom Svarta Fåret sedan har semesterstängt v 28-30.

Maila din bild, namn och adress till info@svartafaret.se eller inboxa den till oss på Facebook.
Skriv TÄVLING som rubrik så att mailet snabbt hamnar rätt. 

Om du har några frågor, ställ dem nedan på kommentarsfältet (observera att det tar ett litet tag innan du kan se dem). Svar ges också här på bloggen.


 Här ser du hur de 4 multifärgerna ser ut:rosa multi 912
aprokos multi 913
turkos multi 914
blå multi 915

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH ALBUMET MED BILDER UPPLAGD PÅ FACEBOOK!
VINNARE PRESENTERAS PÅ FREDAG 4/7!Lycka till!

Svarta Fårets återförsäljare hittar du här: Återförsäljare

Övriga färger i Tilda hittar du här: Tilda
3 kommentarer:

 1. Vilken underbar semestertävling !!!!!
  Ska man skapa nått nytt mönster eller kan man ta vad som?
  Glad sommar, Pia

  SvaraRadera
 2. Hej Pia! Det är upp till var och en. Virkmönster kommer inte att efterfrågas utan vi kommer bara bedömma "objektet", själva idéen! Glad sommar!!

  SvaraRadera
 3. Så synd att jag inte har läst om den här tävlingen tidigare.

  Gilla

  SvaraRadera