fredag 9 augusti 2013

Candy Magazine 13 - Virkade verktyg
 Söta, roliga och barnvänliga verktyg till de minsta.
Den lille killen på bilden förstod direkt vad det hela gick ut på och började banka och såga för fullt :-)
Lite extra stolt blev han när han fick bära det tuffa bältet med ett par verktygen hängandes i det.

Candy Magazine 13 och garnet Candy hittar du hos din återförsäljare. (Klicka på länken)


3 kommentarer:

 1. Jag håller just nu på att virka på sågen och får inte ihop handtaget. Efter första delen på handtaget ska man ju virka del A men då hamnar den raka del på ökningssidan och inte på den raka sidan av nedre delen av handtaget. Enligt bilden ser det ut som att del B kommer efter nedre delen av handtaget på ökningssidan och del A kommer på den sidan där det inte gjorts ökningar. Funkar det bara att byta plats på del A och B?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sanne! Jag kan inte svara på detta på rak arm då jag inte har tillgång till mönstret just nu. Mitt förslag är att du ringer till oss mellan 13-15 för då har vi telefontid för just sådana frågor. Be att få tala med designavdelningen!

   Radera
 2. Hej. Jag klurade ut det själv. Men jag tycker ändå mönstret var lite klumpigt just där. Jag lade fast en liten maskmarkör i öglan när jag virkat nedre delen av handtaget och började med del A på andra sidan, när del A var färdig fortsatte jag med den "sparade" öglan på nedre delen av handtaget och virkade del B. Då blev det bättre!
  Tack i alla fall!

  SvaraRadera